Forsea restaurang

Waves Restaurang på Aurora – ForSea

Waves Restaurang på Aurora | ForSea

Besök Waves Restaurang ombord på Aurora. Här finns något för alla – olika bufféer, älskade klassiker och livemusik i baren på fredagar. Perfekt för en tura!

På färjorna – Shoppa, ät och drick ombord till bra priser | ForSea

Ombord kan du äta och dricka i restaurang, café, och bar, shoppa upp till 50% billigare än i land och koppla av på soldäck.

Festmeny ombord – ForSea

Festmeny ombord | ForSea

Under slutet av januari och hela februari erbjuder Restaurang Waves ombord på Aurora en läcker festmeny. Klassiska rätter gjorda på lyxiga råvaror gör besök …

Under en begränsad tid serveras det festmenyer ombord. Unna dig lite lyx och njut av en festlig trerätters till ett förmånligt pris.

Restauranger Helsingör – Äta Smörrebröd & mer – ForSea

Restauranger Helsingör – Äta Smörrebröd & mer | ForSea

Res med oss till Helsingör och ät på stadens restauranger – prova klassiska smörrebröd, fransk husmanskost och matmarknaden med smaker från hela världen.

Barer ombord – Drinkar, vin & öl – ForSea

Barer ombord – Drinkar, vin & öl | ForSea

En trappa upp på Waves Restaurang är både tempot och skratten högre. På fredagar är det ofta livemusik i baren. En perfekt avslutning på veckan.

Drick någon gott i våra barer ombord på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe. Vi serverar drinkar, vin, öl och snacks. Utvalda dagar har vi också livemusik.

Alla hjärtans dag – ForSea

Alla hjärtans dag | ForSea

Bjud med någon du tycker om och avnjut en kärleksfull måltid i restaurangen. Det blir garanterat mysig sundsutsikt. I butiken ombord har vi laddat med …

Fira Alla hjärtans dag på sundet. Bjud med någon du tycker om och avnjut en riktigt läcker middag. Ni kan också avnjuta en fika. Oavsett om vilket du väljer blir det garanterat mysig sundsutsikt. I butiken ombord har vi laddat med kärleks …

Tura Helsingborg- Helsingör | ForSea

Unna dig ett kulinariskt äventyr i restaurangen eller ta en avkopplande öl i baren. Att tura är en riktig upplevelse som passar alla, gammal som ung.

Tura innebär att du kan äta, dricka, njuta av vacker utsikt och shoppa i lugn och ro till låga priser – utan att gå av båten.

Waves restaurant ombord på Aurora | ForSea

Waves Restaurant har noget for enhver smag. For dig, der elsker nye smagsoplevelser, opdaterer vi vores populære buffeter hver uge. Til dig, der ved hvad du …

Waves Restaurant har noget for enhver smag. For dig, der elsker nye smagsoplevelser, opdaterer vi vores populære buffeter hver uge. Til dig, der ved hvad du vil have, laver vi populære klassikere. Og til børnene serverer vi sikre favoritt …

ForSea SE – Facebook

Keywords: forsea restaurang, waves restaurang, aurora restaurang, restaurang waves, forsea restaurang aurora