Indisk restaurang kungsholmen

De 10 bästa indiska restaurangerna i Kungsholmen (Stockholm)

De 10 bästa indiska restaurangerna i Kungsholmen (Stockholm) – Tripadvisor

Indiska restauranger – Kungsholmen · 1. Banyan · 45 omdömen. Indiskt, Asiatiskt$$ – $$$ Meny · 2. Saffran · 117 omdömenStängt nu. Indiskt$$ – $$$ Meny · 3. Razmoni.

Indiska restauranger i Kungsholmen (Stockholm), Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Kungsholmen (Stockholm) och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

Razmoni – Indisk restaurang på Kungsholmen i Stockholm

Det som gör indisk mat speciell är dess blandning av kryddor och fantasi. Den indiska maten är väldig bred och tillfredsställer både de som älskar kött, …

Vi är en indisk restaurang i Stockholm som lagar god och smakrik indisk mat. Välkommen till Fleminggatan 71. Välkommen för både lunch, middag och take-away.

Guiden till indiska restauranger på Kungsholmen – Thatsup

Gossip Kungsholmen! Det är enkelt, stimmigt, mysigt. Som hemma! Köket serverar vardags- och festrätter lagade på grönt, kyckling, fisk och lamm.

Saffran Kungsholmen – Indisk restaurang

Hitta bra indiska restauranger i Kungsholmen, Stockholm och få upp till 50% … Vilken är den bästa restaurangen med kategori “indiskt” i Kungsholmen?

Gossip Kungsholmen – shanti

Om restaurangen. INDISKT KÖK – Razmoni är en indisk restaurang som bjuder på precis det som man kan förvänta sig av en indier på Kungsholmen – Chicken Tikka and …

Bra indiska restauranger Kungsholmen, Stockholm – TheFork

Veg Menu · Non-Veg Menu · Drinks · Vår köksmästare Hassan bjuder dig på våra favoriter från Indien, Bangladesh och Pakistan. Somliga är milda och aromatiska, andra …

Razmoni i Stockholm – Restaurangens meny … – TheFork

BanYan Restaurant – From India with love

Gandhi – Äkta indisk restaurang i Stockholm

Keywords: indisk restaurang kungsholmen, indisk restaurang fridhemsplan