Påskbuffé restaurang

Påskbuffé – Margretetorps Gästgifvaregård

Påskbuffé | Margretetorps Gästgifvaregård

Barn upp till 10 år 30 kr / år. . För bordsbokning och förfrågningar: Telefonnummer: 0431-454450. E-post: restaurang@margretetorp.se.

Påsk, fira påsk, påskafton

Här kan du äta påskmat på restaurang i Stockholm – Thatsup

Här kan du äta påskmat på restaurang i Stockholm

11 apr. 2022 — Verandan på Grand Hôtel serverar påskbuffé under hela påskhelgen, som du kan avnjuta med utsikt över Stockholms ström. På skärtorsdagen är …

Är det hög tid att börja tänka på hur påsken ska firas i år? Varför inte skippa all stress i köket och äta påskbord ute på restaurang i stället?

Påskbuffé – Hovdala slottsrestaurang

Påskbuffé — Hovdala slottsrestaurang

Vi kommer iår att ta tillbaka vår populära påskbuffé, som vi har längtat! 7,8,9 samt 10 april … TVEKA INTE ATT RINGA RESTAURANGEN OCH FRÅGA! 0451-18615.

Påsk – Restaurang – Långholmen i Stockholm

BOKA BORD. Boka gärna bord direkt på nätet. Om du vill boka för större sällskap ta kontakt med oss. Telefon: 08-720 85 50 Mail: restaurang@langholmen.com …

Fira påsken på Långholmens Wärdshus i Stockholm med god mat som hör högtiden till. Nu kan du även köpa med dig en påskmeny hem.

Härliga påskerbjudanden från våra restauranger! – BokaBord

Härliga påskerbjudanden från våra restauranger!

Vår populära påskbuffé tar en paus detta år på grund av rådande omständigheter. I stället serverar vi en påskmeny med bland annat färsk vit sparris, …

Påskbuffé i Restaurant Munkklostret – Vadstena Klosterhotel

Påskbuffé i Restaurant Munkklostret | Vadstena Klosterhotel

Nu är det snart påsk och nu laddar vi upp inför vår populära påskbuffé. … För bokning av bord telefon: 0143-130 00 eller restaurang@klosterhotel.se.

Nu är det snart påsk och nu laddar vi upp inför vår populära påskbuffé

Påskbord i Stockholm du bör uppleva – Långbro värdshus

Upplev ett riktigt. Påskbord 2023. Fira påsk i vårt vackra sekelskifteshus och upplev en påskbuffé med vällagad mat och skön stämning.

Att uppleva påsk på Långbro Värdshus är som att komma hem till någon för att fira påsk. Ta med familjen till en påskbuffé full av vårinspirerad påskmat.

Fira Påsk på Norrqvarn vid Göta Kanal

Vi dukar upp en Påskbuffé med alla smakar som tillhör våren och Påsk. På buffén hittar ni en kombination av traditionella rätter samt. Norrqvarns egen tolkning …

Påskbuffé – Odinsborg

Restaurang & café. För dig som vill njuta av en fika, lunch eller lättare måltid efter en promenad genom Gamla Uppsala är Odinsborg den givna destinationen.

Påskbuffé, Påskmeny, påskafton, påskdagen, Vimmerby

Påskbuffé, Påskmeny, påskafton, påskdagen, Vimmerby

Restaurang; /; Påskbuffé. Påskbuffé. Den 8-9 april -23 mellan kl 12.00 och 15.00 dukar vi upp vår påskbuffé med alla läckerheter …

Fira påsken hos oss med släkt och vänner och vår stora påskbuffé!

Keywords: påskbuffé restaurang