Wij trädgårdar restaurang

Wij Trädgårdar

För dig som har fyllt 65 år, eller har årskort till Wij Trädgårdar erbjuder vi 10% rabatt på lunch (ej dryck). Matlåda för avhämtning 85 kr. Fryst matlåda efter …

Menyer – Wij Trädgårdar

Menyer | Wij Trädgårdar

Som en del i vårt hållbarhetsarbete med att minska matsvinnet kan du även köpa frysta matlådor i restaurangen. Vi har fullständiga rättigheter.

Lunch serveras mån – fre 11.00-14.00 

Lunchm..

TRÄDGÅRDSKÖK | Wij Trädgårdar

WIJ TRÄDGÅRDSKÖK Restaurangen är öppen för lunch och fika måndag – fredag 11.00-14.00. Brunch serveras varannan lördag; 4, 18 februari, 4, 18 mars.

Wij Trädgårdskök erbjuder närproducerad och ekologisk mat m..

Entré och öppettider – Wij Trädgårdar

Entré och öppettider | Wij Trädgårdar

God mat och fin miljö på Wij Trädgårdskök! … Ockelbo. Restaurang – Wij Trädgårdar … Hos oss äter du en vällagad lunch i trädgårdsmiljö.

WIJ TRÄDGÅRDSKÖK
Restaurangen är öppen för..

Wij Trädgårdar – Startsida | Facebook

Wij Trädgårdar – Startsida

Wij Trädgårdskök, Hotell och Konferens. Dagens lunch i Ockelbo · Restauranger i närheten. Lunchmeny vecka 6. Tyvärr så gick det inte att läsa in lunchmenyn.

Resmålet för dina sinnen. För dig som vill uppleva och lära mer om trädgård, natur, konst, hantverk… Wijberget 2, 816 30 Ockelbo

Restaurang – Wij Trädgårdar – Visit Gävle

Restaurang – Wij Trädgårdar | Visit Gävle

God mat och fin miljö på Wij Trädgårdskök!

Wij Trädgårdskök, Hotell och Konferens, Lunchmeny – lunchfindr

Wij Trädgårdskök, Hotell och Konferens, Lunchmeny

Dagens lunch hos Wij Trädgårdskök, Hotell och Konferens, hos oss hittar du även andra lunchmenyer och restauranger i Ockelbo.

Besök WIJ TRÄDGÅRDAR – Parker i Sverige

Besök WIJ TRÄDGÅRDAR – Parker i Sverige – Swedish Gardens

Wij trädgårdar i Ockelbo är en nyskapande och modern trädgård med början i ett landsbygdsprojekt i en glänta i skogen. Här möter modern trädgårdskonst lokalt material och skogens och bondens kulturlandskap.

Wij Trädgårdar (Ockelbo, Sverige) – omdömen – Tripadvisor

Wij Trädgårdar, Ockelbo: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Wij Trädgårdar i Ockelbo, Sverige på Tripadvisor.

Keywords: wij trädgårdar restaurang